Certificaat Beveiliging B

Wil je graag als beveiliger in de toekomst werken? En wil je vakkennis opdoen die een beveiliger nodig heeft? Dan kies je voor de cursus Certificaat beveiliging B bij Shadow Academy. De cursus biedt kennis van de organisatie van de veiligheidszorg, gedragscodes, wetten en werkzaamheden in de beveiligingsbranche.

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van ons onderwijs en daarom worden de lessen door ervaren docenten gegeven. Docenten met ruime ervaring in het werkveld van de opleiding, die je van het begin tot eind begeleidt.

De opleiding is verdeeld in 3 onderdelen

  • Beveiliging van objecten
  • Wettelijke kaders
  • Waarnemen

Erkende diploma
Na afloop ben je in het bezit van een  branchediploma Certificaat beveiliging B. Het SVPB-certificaat is een landelijk erkend certificaat in de beveiligingsbranche.

Eisen  voor toelating
Er zijn geen eisen gesteld voor het volgen van deze opleiding.

Verder studeren?
Na het behalen van uw diploma kun je verder gaan met de opleiding MBO niveau 2 beveiliging.

Certificaat Beveiliging C

Ben je al beveiliger en wil je graag hogerop komen? Haal dan je Certificaat Beveiliging C (SVPB erkende branchecertificaat) bij Shadow Academy. Er worden verschilleden wetten behandeld tijdens deze cursus waar een beveiliger mee te maken heeft. Je leert ook hoe je een bijdrage kan leveren aan een risico-inventarisatie op basis van Arbo-eisen. Ook kun je verder doorgroeien naar een leidinggevende functie in de beveiliging.
Met deze certificaat op zak heb je grote een voorsprong op de arbeidsmarkt. Dus wacht niet langer en begin met inschrijven.

De opleiding is verdeeld in 4 onderdelen

  • Wettelijke kaders
  • Beveiliging van gebouwen
  • Veilig werken en dienstplanning
  • Rapportage

Erkende diploma
Na afloop heb je een door het SVPB erkende, branchediploma Certificaat beveiliging C op zak. Het SVPB-certificaat is een landelijk erkend certificaat in de beveiligingsbranche.

Eisen  voor toelating
Voor deze cursus heeft u een diploma Beveiliger (of hieraan door de SVPB gelijkgesteld diploma) nodig.